Spelers AJAX bezoeken Kinder Ronald McDonald VU Kinderstad

2010-12-01 Ajax op bezoek in VU Amsterdamjeroen verhoeven De spelers en technische staf van Ajax hebben woensdagmiddag voor de twaalfde keer een bezoek gebracht aan Ronald McDonald VU Kinderstad. Het bezoek aan het VUmc in Amsterdam is een jaarlijks terugkerend ritueel vanuit het partnership dat Ajax met de VU Kinderkliniek heeft.

Samen met de technische staf namen de spelers van Ajax uitgebreid de tijd voor alle patiëntjes van de VU kinderkliniek. Zo ook bijvoorbeeld voor Bas (foto boven). Het bezoek bracht de Ajacieden langs de afdelingen 9B, 9C, neonatologie en kinder IC. Zoals ieder jaar werd het bezoek afgesloten met een samenzijn met alle poli-patiëntjes in Kinderstad.

jeroen verhoeven Spelers AJAX bezoeken Kinder Ronald McDonald VU Kinderstad?Hoofdsponsor AEGON stelde als maatschappelijk partner Ajax-shirts en Ajax-petjes voor de patiëntjes beschikbaar. De spelers deelden handtekeningen, posters en vlaggen uit. Ook gingen de Ajacieden uitgebreid met de kinderen op de foto en speelden – waar mogelijk – een partijtje voetbal met ze in het Ajax Spelershome.

Spelers AJAX bezoeken Kinder Ronald McDonald VU Kinderstad

Ajax heeft sinds 1998 een partnership met de VU Kinderkliniek. Het partnership is het resultaat van een jarenlange samenwerking met het VUmc.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.