Rustige training AJAX op de Toekomst

De training van maandagochtend verliep rustig met slechts vier veldspelers – André Ooijer, Evander Sno, Oleguer en Thimothée Atouba – en keeper Jeroen Verhoeven op het trainingsveld.

Drie Ajacieden werkten in het krachthonk een oefensessie af. Urby Emanuelson, Luis Suarez en Siem de Jong fietsten en voltooiden krachtoefeningen. De drie basisspelers tegen De Graafschap lieten zich even zien op het trainingsveld. De rest van de selectie is afwezig wegens interlandverplichtingen.

Luis Suarez profileerde zich zondagmiddag tegen De Graafschap met drie doelpunten. De Uruguayaanse speler liet voor de camera van Ajax TV weten erg blij te zijn met de overwinning op de Doetinchemmers. Maandagavond staat Suarez weer in de spotlights, want dan zal hij als Voetballer van het Jaar de Gouden Schoen in ontvangst nemen.

Jeroen verhoeven training 30 augustus 2010Bron: Ajax.nl

Rustige training AJAX op de Toekomst

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.