Partijen op de Ajax training

jeroen verhoeven op training ajaxDe training van maandag stond voornamelijk in het teken van partijen spelen. Enkele Jong Ajacieden trainden met een gedeelte van het eerste elftal mee. Aan de zijlijn sprak Ajax-trainer Martin Jol aanmoedigende woorden richting het gemengde elftal. ,,Klasse Jeroentje!’’ Aldus Jol na een mooie redding van doelman Jeroen Verhoeven. ,,Kom op Floor’’, kreeg Florian Jozefzoon te horen.

Eyong Enoh trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen. De middenvelder is herstellende van een hamstringblessure. Na afloop van de training liet hij voor de camera van Ajax TV weten dat het de goede kant opgaat. ,,Ik denk dat ik binnen enkele dagen weer hersteld ben’’, aldus de Kameroense speler. Enoh kan niet wachten totdat hij zijn team weer kan helpen. ,,We hebben allemaal gezien hoe het vorig seizoen afliep. Dit seizoen moeten we laten zien dat we de besten zijn. Dat is niet makkelijk. Het vergt altijd bloed, zweet en tranen.’’ De eerste thuiswedstrijd tegen Vitesse is Enoh echter niet bij. ,,Ik heb mijn vader onlangs verloren, dus ik ga terug naar Kameroen voor de begrafenis.’’

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.