OEFENWEDSTRIJD : Morgen om 12:30 uur ADO Den Haag – FC Volendam

Morgen ( Donderdag 8 Oktober) speelt FC Volendam een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag. De wedstrijd begint om 12:30 uur en wordt gespeeld in het Kyocera Stadion.

Toegang is gratis. Alleen de Haaglandentribune is voor supporters toegankelijk vanaf 12.00 uur (in tegenstelling tot trainingen van ADO Den Haag ivm andere evenementen in het hoofdgebouw). Supporters kunnen gratis op P3 parkeren. Er zal 1 counter onder de Haaglandentribune geopend zijn.

OEFENWEDSTRIJD : Morgen om 12:30 uur ADO Den Haag – FC Volendam

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.