Parcours voor spelers Ajax

Jeroen verhoeven traint bij ajaxEen dag na de 0-3-winst op Heracles Almelo stond een groep Ajacieden maandag op het trainingsveld voor een oefensessie. Bekijk hier het fotoverslag.
Op het achterste veld van de Toekomst kregen de Ajacieden een parcours voorgeschoteld. Een deel van de selectie oefende onder andere op koptechnieken en dribbeltechnieken. De overige Ajacieden trainden binnen.

Jeroen Verhoeven, die herstellende is van een handblessure, werkte met keeperstrainer Carlo l’Ami aan zijn vaardigheden en herstel.

Vanaf dinsdag zijn veel Ajacieden vanwege interlandverplichtingen op pad. De Ajax-selectie is dan behoorlijk uitgedund. Maar liefst dertien Ajacieden uit de selectie zijn geselecteerd voor een nationaal elftal.

Bron: Ajax.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.