Open Dag FC Volendam (2009)

open dag FC Volendam grootOp woensdag 1 juli organiseert FC Volendam van 16:30 uur tot 21:00 uur de jaarlijkse Open Dag voor alle Volendamfans uit het hele land. Tijdens de Open Dag is er van alles te doen in en rondom het Kras Stadion. Over het hele terrein staat een twintigtal attracties voor de jeugd van 4 t/m 16 jaar. Ook zal de gehele selectie van FC Volendam, inclusief alle nieuwelingen, gepresenteerd worden. Zij zullen handtekeningen uitdelen en iedereen krijgt de kans om met zijn of haar favoriete speler op de foto te gaan!

Seizoenkaarten

Voor alle tribunes zijn nog steeds seizoenkaarten te koop. De prijzen van de seizoenkaarten zijn in vergelijking met vorig seizoen niet gestegen. Wilt u zien hoe FC Volendam komend seizoen een gooi gaat doen naar promotie naar de Eredivisie, bestel dan op de Open Dag een seizoenkaart.

Nieuwkomers

Ook wordt de selectie op de Open Dag uitgebreid gepresenteerd. De nieuwkomers en proefspelers Wouter Artz, Michiel Kramer, Thijs Sluijter, Rik Vermeulen, Jaap Molenaar en Nick Tol zullen voor het eerst aan het publiek worden voorgesteld. Sinds 22 juni is de selectie zich aan het voorbereiden op het spannende seizoen, dat eraan komt. Met een vrijwel bij elkaar gebleven spelersgroep, een week trainingskamp in Vaals, talentvolle jeugdspelers en een oefencampagne met aantrekkelijke tegenstanders is het vertrouwen groot.

Op en rond het veld

Vanaf 16.30 uur is iedereen welkom. Vanaf het eerste uur van de Open Dag zal een aantal activiteiten rondom het plein en het speelveld plaatsvinden. Voor de jongere jeugd zijn er diverse opblaasbare speelgoedattributen, zoals onder meer springkussens. De Kidsclub en Juniorclub zal laten zien welke activiteiten er het komend seizoen ontwikkeld zullen worden. Een aantal activiteiten rondom het veld zal in het teken van ‘voetbal’ staan. Jeugdige voetbalfans kunnen zich aanmelden om hun voetbalkwaliteiten te testen. Er komt een “muurtje”, een “voetbalwiel”, een ‘soccerparcours’ en “what a save’. Heel spannend en bijzonder om aan mee te doen. Speciaal voor de allerkleinsten loopt een goochelaar rond en staat er een bijzondere ijscoman met heerlijk ijs!

De FC Volendamspelersbus is te bezichtigen, iets wat veel mensen graag eens willen doen. Waarmee worden al die voetbalreizen gemaakt? Hoe vermaken de spelers zich onderweg?

Verder staat er een podiumwagen waar een aantal kermisartiesten hun liedje ten gehore zal brengen. FC Volendam-TV zal aanwezig zijn om verslag te doen van de Open Dag. Een verslag hiervan zal op de website www.fcvolendam.nl geplaatst worden.

Spelersfoto’s

Vanaf 17:15 uur zitten en staan alle selectiespelers van FC Volendam op het plein bij de Clubcorner. Daar zijn alle foto’s met handtekeningen op te vragen. Ook kan elke fan, als hij dat wil, op de foto met een speler. De spelers delen de handtekeningen op het veld uit tot ongeveer 18:00 uur. Na die tijd gaan ze naar binnen om zich voor te bereiden op de oefenwedstrijd.

Oefenwedstrijd

Evenals de afgelopen jaren zullen, als het weer het toelaat, pal voor de wedstrijd de wedstrijdbal en de uit- en thuisshirts vanuit een vliegtuig door parachutespringers naar FC Volendam worden gebracht. Deze zullen worden overhandigd aan trainer Edward Sturing. Aansluitend volgt om 19:00 uur de oefenwedstrijd tussen FC Volendam en het Braziliaanse FC Brazsat. Met deze Open Dag denken we een gevarieerd programma voor jong en oud aan te bieden. Kortom, een dag om niet te missen!

Bron: FC Volendam.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.