Kijk maandag 4 Mei om 22.00 uur naar Koning Voetbal op RTL 7

Aanstaande maandag (4 mei 2015) doe ik mee met de voetbalquiz koning voetbal op RTL 7.

Presentator van Koning Voetbal is Jack Spijkerman. De 2 team captains zijn Johnny de Mol​ en Viggo Waas met als gasten Jasper Cillessen​, Joël Veltman​, Jan Boskamp en Jeroen Verhoeven​.

Koning Voetbal - Jeroen Verhoeven

 

Kijk maandag 4 Mei om 22.00 uur naar Koning Voetbal op RTL 7

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.