ASV De Dijk – HBS (0-0)2 – 0

ASV De Dijk op kampioenskoers!

Met nog vier wedstrijden te gaan is De Dijk-trainer Jochem Twisker er zeker van. “Dit geven wij niet meer weg.” Door een eenvoudige 2-0 overwinning op middenmoter HBS.

Door de overwinning blijft De Dijk op kampioenskoers en kan de champagne voorzichtig koud gezet worden. Wanneer het volgende week zaterdag in Den Bosch wint, is de thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887 op 30 april de kampioenswedstrijd

“Westlandia heeft nog een lastig programma met vier ploegen uit de top-8, dus voor hun is dit wel een kleine nekslag”, vervolgt de oefenmeester. Wij moeten nog twee van de vier wedstrijden winnen. Volgende week tegen Jong Den Bosch, dat nog voor lijfsbehoud speelt en daarna thuis tegen Be Quick 1887. Daartegen hebben we nog iets goed te maken. Thuis kunnen we vaak in een ander tempo voetballen, dus ik ben ervan overtuigd dat het goed komt.”

Ook HBS werd door de koploper haar wil op gelegd. “HBS is een stugge ploeg die heel compact staat en in de eerste helft ging het nog moeizaam.” Verder dan twee kleine kansjes voor Nabil el Gourari en Dennis Kaars kwam De Dijk niet. Twee minuten na rust was het wel raak. Een schot van El Gourari werd gekeerd door doelman Paul van der Helm, in de rebound was Achmed Ahahaoui er op tijd bij om de 1-0 binnen te schieten.

“Het is lekker dat je op zo’n moment op voorsprong komt. We bleven op hun helft spelen en HBS is nauwelijks bij ons doel in de buurt geweest.” Halverwege de tweede helft verdubbelde invaller Chakib Tayeb de voorsprong. Tayeb, die deze week bijtekende, stond aan het eind van een goedlopende aanval: 2-0.

“Daarna zaten er nog een paar mooie aanvallen tussen, maar lieten we het na om de score verder op te voeren”, zag Twisker. “Ook Kaars had voor zijn record nog wel een doelpuntje mee kunnen pikken. Dat is iets voor volgend seizoen op een hoger niveau. Tegen ploegen die uit het niets een doelpunt kunnen maken moet je jezelf juist kunnen belonen.”

Bron: Amsterdamsche Voetbal

Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door kinderen met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.

Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/

Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl

Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/

Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie

Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.