Jeroen Verhoeven uitgeroepen tot cultkeeper van Ajax: “Toch iets achtergelaten”

Blaricum – Door de supporters van Ajax is Jeroen Verhoeven dinsdag uitgeroepen tot dé cultkeeper uit de clubgeschiedenis. Hij troefde daarmee onder andere Stanley Menzo en Heinz Stuy af: “Heb ik toch iets achtergelaten in de tijd dat ik bij Ajax bij het eerste hoorde.”

“Ik kreeg gisteren bij de zorg allemaal berichtjes dat ik ‘iets’ geworden was”, vertelt Verhoeven aan NH Sport. “Een paar jongens kwamen naar me toe gerend: ‘moet je kijken!’ Toen zag ik het langskomen op Twitter. Heel grappig.”

Pizza

“De nostalgie is wel bij mij van toepassing als je het pizza-gerelateerde noemt in ieder geval”, reageert Verhoeven, die ook bij FC Volendam, FC Utrecht, RKC Waalwijk en ASV De Dijk onder de lat stond. Tijdens zijn voetbalcarrière werd er vaak ‘pizza’ gescandeerd vanaf de tribunes als hij een bal uittrapte. Daar heeft Verhoeven overigens zelf nooit problemen mee gehad

De reden waarom Ajax-supporters Verhoeven hebben verkozen boven Menzo, Stuy, Hans Vonk en Gerrit Keizer weet de inwoner van Blaricum niet. “Misschien zit ik nog goed in het geheugen van de mensen. Ik kan alleen zien dat de mensen op mij hebben gestemd. Maar het is natuurlijk leuk dat ik zo genoemd word. Heb ik toch iets achtergelaten in de tijd dat ik bij Ajax bij het eerste hoorde.”

Leertraject voor jongeren met een stoornis

De cultkeeper runt tegenwoordig Indoorspeeltuin Plezier in Soesterberg. Dat is een dagbesteding met leertraject voor jongeren met een stoornis die niet naar school kunnen. Ook zij worden getroffen door de coronacrisis. “De dagbesteding is horeca en horeca is dicht. We wachten op de maatregelen van het RIVM, meer kunnen we niet doen. Gezondheid is het belangrijkste. Het leertraject is wel open gebleven”, aldus Verhoeven.

Bron: NH Sport


Ontdek onze unieke arbeidsmatige Dagbesteding locaties

Iedereen Verdient Een Schitterende Toekomst

Bij Mexa Zorg streven we naar een inclusieve en ondersteunende omgeving waar jongeren/ volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen groeien en bloeien.

Onze arbeidsmatige dagbestedingslocaties bieden de mogelijkheid om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen, succeservaringen te beleven en een stap dichter bij een zelfstandige toekomst te komen.

We nodigen ouders en verzorgers uit om samen met ons deze reis van groei en ontwikkeling te ondernemen.

Kies voor Mexa Zorg en geef jouw jongere de kans om te schitteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze arbeidsmatige dagbesteding het verschil kan maken.

Indoorspeeltuin Plezier: Meer Dan Alleen Spelen

Welkom bij Indoorspeeltuin Plezier, waar plezier maken slechts het begin is!

Onze speeltuin is niet zomaar een plek voor vermaak; het is een stimulerende omgeving waar jongeren/ volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt de ruimte krijgen om te groeien en te schitteren. Wat begon als een briljant idee om het gat tussen onderwijs en arbeidsmarkt te dichten, is uitgegroeid tot een inclusieve plek waar jongeren/ volwassenen werken, leren en stages lopen.

In ons gezellige restaurant serveren ze met trots heerlijke gerechten, en in de speeltuin staan ze klaar om bezoekers met een glimlach te assisteren. Deze ervaringen zijn niet alleen leuk, maar ze helpen jongeren ook om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle succeservaringen op te doen.

Ontdek hoe Indoorspeeltuin Plezier een brug slaat tussen plezier, groei en arbeidsmatige ontwikkeling. Kom langs en geniet van een speelse ervaring waar elk bezoek bijdraagt aan het schitterende potentieel van onze jongeren. 🌟🎈

Brasserie Tuinzicht: Leren in een Gastvrije Omgeving

Bij Brasserie Tuinzicht geloven we sterk in de kracht van jongeren/volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze brasserie wordt gerund door deze getalenteerde jongeren/ volwassenen.

Hier kunnen ze hun talenten ontwikkelen in de horecabranche terwijl ze worden ondersteund door onze betrokken medewerkers. De menukaart is samengesteld met de nadruk op versheid en kwaliteit, en onze jongeren werken met toewijding aan het bereiden van heerlijke gerechten. Daarnaast organiseren we regelmatig evenementen en activiteiten om de gemeenschap samen te brengen.

Brasserie Tuinzicht het goede eten hand in hand gaat met de prachtige bosrijke omgeving! Wij zijn trots om je te verwelkomen in onze brasserie, gevestigd in het expertise centrum Zonnehoeve van HilverZorg.

👇 Klik hieronder voor meer info en neem contact met ons op voor al je vragen en mogelijkheden op het gebied van zorg. 👇 🚀

ℹ️ Wat je bij ons vindt:

– Dagbesteding bij Indoorspeeltuin Plezier
– Dagbesteding bij Brasserie Tuinzicht
– Individuele begeleiding
– Contact met Mexa Zorg

Indoorspeeltuin Plezier en Mexa Zorg liggen beiden in Soesterberg en Hilversum.
Plezier in Zorg ligt in het dorpshart van Soesterberg en is heel goed bereikbaar voor zorg vragen uit de Gemeente Utrecht, Gemeente Zeist, Gemeente De Bilt, Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Gemeente Bunnik, Gemeente Wijk bij DuurstedeGemeente Gooise MerenHilversum, Gemeente Leusden.

De Indoorspeeltuin ligt aan de Amersfoortsestraatweg tussen Utrecht (stad) (Utrecht) en Amersfoort Stemerdingweg 1A 3769 CE Soesterberg in de Gemeente Soest

Meer weten over Mexa Zorg of in contact komen met deze fantastische zorg medewerkers! Mail of stuur een berichtje via de contact pagina.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.