Jeroen Verhoeven uitgeroepen tot cultkeeper van Ajax: “Toch iets achtergelaten”

Blaricum – Door de supporters van Ajax is Jeroen Verhoeven dinsdag uitgeroepen tot dé cultkeeper uit de clubgeschiedenis. Hij troefde daarmee onder andere Stanley Menzo en Heinz Stuy af: “Heb ik toch iets achtergelaten in de tijd dat ik bij Ajax bij het eerste hoorde.”

“Ik kreeg gisteren bij de zorg allemaal berichtjes dat ik ‘iets’ geworden was”, vertelt Verhoeven aan NH Sport. “Een paar jongens kwamen naar me toe gerend: ‘moet je kijken!’ Toen zag ik het langskomen op Twitter. Heel grappig.”

Pizza

“De nostalgie is wel bij mij van toepassing als je het pizza-gerelateerde noemt in ieder geval”, reageert Verhoeven, die ook bij FC Volendam, FC Utrecht, RKC Waalwijk en ASV De Dijk onder de lat stond. Tijdens zijn voetbalcarrière werd er vaak ‘pizza’ gescandeerd vanaf de tribunes als hij een bal uittrapte. Daar heeft Verhoeven overigens zelf nooit problemen mee gehad

De reden waarom Ajax-supporters Verhoeven hebben verkozen boven Menzo, Stuy, Hans Vonk en Gerrit Keizer weet de inwoner van Blaricum niet. “Misschien zit ik nog goed in het geheugen van de mensen. Ik kan alleen zien dat de mensen op mij hebben gestemd. Maar het is natuurlijk leuk dat ik zo genoemd word. Heb ik toch iets achtergelaten in de tijd dat ik bij Ajax bij het eerste hoorde.”

Leertraject voor jongeren met een stoornis

De cultkeeper runt tegenwoordig Indoorspeeltuin Plezier in Soesterberg. Dat is een dagbesteding met leertraject voor jongeren met een stoornis die niet naar school kunnen. Ook zij worden getroffen door de coronacrisis. “De dagbesteding is horeca en horeca is dicht. We wachten op de maatregelen van het RIVM, meer kunnen we niet doen. Gezondheid is het belangrijkste. Het leertraject is wel open gebleven”, aldus Verhoeven.

Bron: NH Sport


Waarom zijn wij Indoorspeeltuin Plezier en Plezier in Zorg Gestart?

We merken dat er voor deze doelgroep steeds minder werk en stages te vinden zijn in de maatschappij, dat zorgt ervoor dat deze jongeren overal tussen en uit vallen. De jongeren kunnen ontzettend veel alleen hebben daar goede begeleiding bij nodig.
Wij zijn een indoor speelparadijs gestart waar deze jongeren een onderdeel van zijn, ze kunnen bij ons werken, leren en stages lopen. Er zal intensief begeleiding zijn om deze jongeren op weg te helpen. Ze zullen weer succes ervaringen gaan beleven en daar gaan ze enorm van groeien en ontwikkelen.

Wij bieden bij Plezier in Zorg verschillende begeleidingsvormen voor jongeren aan.
* Dagbesteding Indoorspeeltuin Plezier
* Dagbesteding Leertraject
* Naschoolse begeleiding
* Ambulante begeleiding

Indoorspeeltuin Plezier en Plezier in Zorg liggen beiden in Soesterberg.
Plezier in Zorg ligt in het dorpshart van Soesterberg en is heel goed bereikbaar voor zorg vragen uit de Gemeente Utrecht, Gemeente Zeist, Gemeente De Bilt, Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Gemeente Bunnik, Gemeente Wijk bij DuurstedeGemeente Gooise MerenHilversum, Gemeente Leusden.

De Indoorspeeltuin ligt aan de Amersfoortsestraatweg tussen Utrecht (stad) (Utrecht) en AmersfoortStemerdingweg 1A 3769 CE Soesterberg in de Gemeente Soest

Meer weten over Plezier in Zorg of in contact komen met deze fantastische zorg medewerkers! Mail of stuur een berichtje via de contact pagina.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.