FC Utrecht Junior Tiger Baby Fotoshoot een groot succes

jeroen verhoeven 2013-10-06 Junior Tiger Baby Fotoshoot een groot succesFC Utrecht Junior Tiger Baby Fotoshoot

Zaterdag was het dan zover, de Junior Tiger Baby Fotoshoot. In grote getalen waren de jongste Junior Tigers samen met hun ouders naar Stadion Galgenwaard gekomen om samen met hun FC Utrecht-idolen op de foto te gaan. Het was dan ook gezellig druk in de FC Utrecht Fanshop waar werd verzameld.

“We hebben er echt zin in en hebben onze kleinste er speciaal op gekleed”, aldus een enthousiaste ouder. Een groot aantal speciale plekken in Stadion Galgenwaard was gekozen om dienst te doen als fotoruimte. Zo konden foto’s gemaakt worden in de spelerstunnel, de kleedkamer en de dug-out.

Door het hele stadion werd een mooie, lange stoet gevormd van ouders en kinderen. Iedereen ging enthousiast met de aanwezige spelers op de foto. Jeroen Verhoeven, Edouard Duplan, Steve De Ridder, Bob Schepers, Mark Diemers en Willem Janssen waren namens de eerste selectie aanwezig.

Uiteraard kwam Tiger, de mascotte van de club, ook nog even langs om te kijken of alles goed ging en om met iedereen op de foto te gaan. Kortom een geslaagde dag voor onze jongste fans!

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

One thought on “FC Utrecht Junior Tiger Baby Fotoshoot een groot succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.