Jeroen Verhoeven: ‘De nul houden leuke bijkomstigheid’

Jeroen Verhoeven: ‘De nul houden leuke bijkomstigheid’

 

Voor de vierde keer dit seizoen hield FC Volendam-doelman Jeroen Verhoeven in competitieverband de nul. Sparta werd zondagmiddag op 3-0 getrakteerd.

 

“Dat ik de nul houd, is niet meer dan een leuke bijkomstigheid”, aldus Verhoeven tegenover Elf Voetbal. “Het lijkt me duidelijk dat de overwinning van onze ploeg het allerbelangrijkste is. We hebben volle bak gestreden én zijn goed blijven voetballen. De eerste tien minuten waren we nog zoekende, maar daarna hebben we goed gebruik gemaakt van de ruimte, al hadden we er in de slotfase nog wel een paar bij mogen maken. Dat zal wel de onervarenheid zijn geweest.”

Door de zege klimt ‘Het Andere Oranje’ van plaats achttien naar zestien. Met nog wedstrijden tegen Roda JC (uit), FC Groningen (thuis) en De Graafschap (uit), ziet het er rooskleurig uit voor de ploeg die het komende woensdag thuis tegen sc Heerenveen opneemt in de halve finales van het nationale bekertoernooi. “We zijn uiteraard heel blij, we hebben vandaag heel belangrijke punten gepakt. Maar we zijn zeker nog niet veilig. Het gaat erom spannen. We moeten in elk geval ons aanvallende spel zien vast te houden, dat is het belangrijkste.”

Bron: Elfvoetbal.nl
Door Mike Boeschoten


 

Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door kinderen met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.