Jeroen Verhoeven: ‘Momentum moet bij Volendam liggen’

FC Volendam gaat woensdagavond tegen SC Heerenveen op voor haar eerste bekerfinale sinds 1995. Destijds was Feyenoord met 2-1 net te sterk voor de Noord-Hollanders. Wederom lonkt voor de degradatiekandidaat een plaats in de eindstrijd, helemaal nu de formatie in Frans Adelaar de halve finale aan De Dijk afwerkt. En op dat terrein zijn dit seizoen wel vaker bewonderenswaardige duels gespeeld.  “In bekervoetbal is alles mogelijk. FC Volendam schakelde niet voor niets Ajax uit en overleefde de moeilijke uitwedstrijd tegen Roda JC”, toont Volendam-doelman Jeroen Verhoeven op de website van tegenstander Heerenveen het vertrouwen in zijn ploeg. “Dit is natuurlijk wel speciaal. We zijn een duel van De Kuip verwijderd. Thuis maken we altijd kans. De finale zou geweldig zijn, maar Heerenveen verslaan is geen makkelijke opgave. Ik beschouw Heerenveen als één van de betere clubs van Nederland.”

De keeper denkt evenwel dat er voor Volendam genoeg in het vat zit om dicht bij Europees voetbal te komen. “Onze kracht is ons voetballend vermogen. Wij willen aanvallen en dat zit ook in de aard van Heerenveen. In Heerenveen leverde dat een leuke wedstrijd op, waarin we bewezen hebben voetballend mee te kunnen. In de slotfase dwongen we kans op kans af. Als we met dezelfde instelling en vertrouwen voetballen, krijgt Heerenveen het heel lastig”, voorspelt Verhoeven.

Dat bekervoetbal iets aparts betreft, onderstreept Verhoeven met de kwartfinale tegen Roda JC waarin de club uit geslagen positie zich terugknokte. “Roda kreeg schitterende kansen, maar we bleven op de been en wonnen door een onmogelijke goal van Platje”, herinnert hij zich. “Je kunt een wedstrijd 90 minuten domineren, maar het draait om de beslissende momenten. Het gaat in de halve finale om winst en het maakt me niet uit hoe dat gebeurt. We willen graag mooi voetballen, maar liever winnen. Als dat op een lelijke manier moet, dan is het niet anders. Wij willen naar De Kuip.”

Bron: Voetbalzone.nl


 

Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door kinderen met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.