Jeroen Verhoeven kreeg een pittige oefensessie voorgeschoteld.

jeroen verhoeven op training ajaxDe basisspelers van de wedstrijd tegen FC Groningen (zonder Gregory van der Wiel, Christian Eriksen en Kenneth Vermeer, zij bleven binnen in het krachthonk) werkten een korte uitlooptraining af op een van de trainingsvelden onder leiding van conditie- en hersteltrainer René Wormhoudt.
De Ajacieden trainden in een ontspannen en gemoedelijke sfeer, uiteraard ook ‘veroorzaakt’ door de zondag geboekte fraaie zege op de Trots van het Noorden (2-0). Frank de Boer bekeek zijn spelers van een klein afstandje. Bij een tegensputtering of een luide lach tijdens de rondo verscheen er een glimlach op het gezicht van de hoofdcoach.

Verderop trainden vijf andere spelers met assistent-trainer Hennie Spijkerman. Aras Özbiliz, André Ooijer, Kolbeinn Sigthórsson, Dmitry Bulykin en Jeroen Verhoeven kregen een pittige oefensessie voorgeschoteld.

Basisspeler Toby Alderweireld ,,Ik ben blij met de overwinning. Wij zijn bewust van het kampioenschap dat steeds dichterbij komt. Binnen drie wedstrijden ben je kampioen.” Maar de Belgische verdediger legde uit dat er nog geen polonaise gelopen mag worden. ,,De vreugde tegen FC Groningen was bij ons niet intens. Je bent pas kampioen als je de schaal in handen hebt. We moeten ons nog goed blijven focussen, dit mag je niet meer weggeven.”

 

Tekst: Ajax.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.