Jeroen Verhoeven: ‘De competitie blijft het belangrijkst’

Jeroen Verhoeven: ‘De competitie blijft het belangrijkst’

Mede dankzij het uitstekende keeperswerk van Jeroen Verhoeven presteerde FC Volendam woensdag het ondenkbare. De promovendus van dit seizoen versloeg in de derde ronde van de KNVB Beker Ajax, een prestatie die weinigen voor mogelijk hielden. “Vanaf de zeventigste minuut voelde ik dat we een kans maakten op de overwinning”, aldus de doelman.

In AD/Sportwereld erkent de 28-jarige doelwachter de blijdschap die zich woensdagavond meester maakte van de spelers uit het palingdorp. “Direct na de wedstrijd was de blijdschap enorm, maar iedereen was eigenlijk kapot na die 120 minuten voetbal. We zijn wel heel even in het spelershome blijven hangen natuurlijk, maar de ochtend erna moesten we alweer trainen. Dat is wel fijn trainen hoor, na zo’n mooie overwinning.”

Verhoeven staat al sinds het seizoen 2002/03 onder contract bij FC Volendam, waar hij een seizoen later zijn debuut maakte in het eerste. Sinds drie seizoenen is de hij eerste keus onder de lat, waar hij met zijn lengte en breedte vorig seizoen van grote waarde was. Dit seizoen kreeg de geboren Amsterdammer al wel 28 treffers om de oren, maar woensdag was hij mede de held van de avond tegen Ajax.

“Ik had veel te doen en kon een paar keer goed ingrijpen”, zo zegt Verhoeven een dag later zelf. “Ik kan me nog reddingen herinneren op harde afstandsschoten van Vertonghen. Verder schoot Ajax ook een paar keer op de paal. Vanaf de zeventigste minuut voelde ik dat we kans maakten op de overwinning; we speelden toch best aardig.”

Dromen van verder succes in het nationale bekertoernooi doet Verhoeven nog niet. Althans, niet hardop. De sluitpost geeft aan dat de competitie voorrang heeft voor de ploeg van Frans Adelaar. “Zaterdag wacht Sparta en dat is een directe concurrent”, aldus de goalie. “De competitie blijft toch het belangrijkst. Als we zaterdag niet winnen, lopen ze uit op ons. Dat moet niet gebeuren.”

 

Bron: voetbalzone.nl


 

Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door kinderen met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.