HSC ’21 – ASV De Dijk (1-1) 1-2 + VIDEO

ASV De Dijk boekt belangrijke winst!

Koploper De Dijk heeft de eerste van twee lastige hobbels in de Derde Divisie goed genomen. De ploeg van Jochem Twisker keerde met een 1-2 overwinning op HSC’21 terug uit Haaksbergen. Alje Wiltenburg en Dennis Kaars, met zijn 36ste van het seizoen, tekenden voor de Amsterdamse doelpunten.

Met veel strijd begon HSC’21 goed aan de wedstrijd. De thuisploeg creëerde echter nauwelijks kansen. De Dijk deed dit wel en opende na een kwartier spelen de score. Alje Wiltenburg kreeg de bal goed mee en vanaf de rand van het strafschopgebied schoot hij de bal strak in de hoek: 0-1.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Vlak voor en vlak na rust was de middenvelder dicht bij zijn tweede van de middag, maar stond zijn vizier. “Hij speelde een goede wedstrijd”, vond Twisker. Daarvoor was HSC’21 al op gelijke hoogte gekomen. Vrijwel uit het niets zorgde Cenk Uguz voor de gelijkmaker. “Hij kwam door de as, dat mag eigenlijk niet gebeuren. Daarnaast zag Jeroen Verhoeven er niet heel goed uit toen de bal door zijn benen ging.”

Toch nam Dennis Kaars zijn ploeg weer aan de hand door voor de 1-2 te zorgen. Na een goede steekbal van Achmed Ahahaoui omspeelde hij doelman Jeffrey Brammer en schoot vanuit een lastige hoek raak. Het was zijn 36ste doelpunt van het seizoen. Even later slaagde Brammer er wel in om Kaars van het scoren af te houden door een stiftbal uit de lucht te plukken. “HSC’21 stelde hier niets tegenover en we zijn vervolgens niet meer in gevaar gekomen. In de tweede helft hadden volledig de controle over de wedstrijd.”

“Het was een hectische en rommelige wedstrijd, maar wel een terechte zege”, zei Twisker. Volgende week wacht de Amsterdammers opnieuw een uitwedstrijd, nu tegen OJC Rosmalen. Daartegen heeft De Dijk wat goed te maken na de 1-4 nederlaag eerder dit seizoen. “Ik verwacht daar ook zo’n potje. Vorige week heb ik al gezegd dat we twee hele lastige uitwedstrijden hebben (HSC’21 en OJC Rosmalen), maar wanneer we die hobbels allebei zonder kleerscheuren nemen, zijn we een heel stuk dichterbij de titel.”

HSC’21 maakte onderstaande samenvatting.

 

Bron: Amsterdamsche Voetbal

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.