‘Doelpunt van het jaar’: hakbal van 30 meter | Motaz Salhani Goal of the year

 

Het was pas zijn eerste treffer, maar wat voor één! Motaz Salhani maakte een goal die hij nooit zal vergeten, en u misschien ook niet na het bekijken van bovenstaande video.

In de 51ste minuut van de wedstrijd tussen Al Ramtha en Al Wahdat in de hoogste divisie van Jordanië toverde de Syrische spits de bal met zijn hak in een hoge boogbal over de verbaasde keeper in het doel. Salhani deed dat in volle sprint bij een lange pass vanaf het middenveld op circa dertig meter van het doel

It was only his first hit, but what for! Motaz Salhani made ​​a goal that he will never forget, and you might not even after watching the video above.

Website: www.jeroenverhoeven.com
Facebook: http://www.facebook.com/jeroenverhoevenofficial
Twitter: https://twitter.com/VerhoevenJeroen
Google+: https://plus.google.com/u/0/112977504474087610235
Instagram: http://instagram.com/jeroenverhoevenofficial

‘Doelpunt van het jaar’: hakbal van 30 meter | Motaz Salhani Goal of the year

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.