Jeroen Verhoeven naar Ajax Amsterdam

-jeroen-verhoevenJeroen Verhoeven naar Ajax AmsterdamAjax en Volendam zijn  het vandaag eens geworden over de transfersom. Ik ga bij Ajax voor 3 seizoenen tekenen mits ik 9 juli door de medische keuring kom.
Ik zal na 7 seizoenen FC Volendam verlaten met een gemengd gevoel we hebben met FC Volendam veel hoogte en dieptepunten gedeeld.
Ik heb het bij FC Volendam erg naar mijn zin gehad. Hierbij wil ik de supporters en de mensen rond en van de club erg bedanken voor de afgelopen mooie jaren. Ik zal jullie nooit meer vergeten!
Dankzij de mooie jaren bij FC Volendam kan ik nu tekenen bij de topclub Ajax Amsterdam

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.