Ajax geeft Clinic in Brazillie

jeroen verhoeven geeft clinic in Brazillie‘Everybody understand?’, klinkt het even na 9:00 uur uit de mond van Davy Klaassen. De 18-jarige middenvelder is deze woensdagochtend even niet de benjamin op het trainingsveld. Qua leeftijd misschien nog wel, maar qua ervaring zeker niet. Net als Ricardo van Rhijn, Ruben Ligeon, Lorenzo Ebecilio en Jeroen Verhoeven heeft hij een groep gasten van de Braziliaanse tak van AEGON onder zijn hoede. De leerzame week in Brazilië wordt er voor Klaassen op deze manier nog een stukje leerzamer door. Ook clinics geven hoort immers bij het vak van profvoetballer.

Dankzij de uitgebreide warming-up kunnen de deelnemers na de uitleg direct aan de slag bij hun onderdeel. Met enthousiasme volgen zij de aanwijzingen van de Ajacieden op. Balbeheersing, afwerken op doel; alles komt in een uur tijd voorbij. Helder Molina ziet het tevreden aan. De president van Monegeral AEGON is zelf ook een van de deelnemers. ,,We vinden het een hele eer dat we de kans hebben gekregen om met Ajax te trainen. Het is mooi om te zien hoeveel plezier iedereen deze ochtend heeft. Deze mensen werken normaal gesproken als een team op kantoor en moeten nu als een team een sportprestatie neerzetten. Als plezier daarbij voorop staat komen de resultaten vanzelf.”

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.