VOORBESCHOUWING: VVV Venlo – FC Volendam

Vanavond voetballen in Venlo. Nee daar staat de afkorting VVV uit Venlo niet voor, maar is wel wat FC Volendam komende vrijdagavond gaat doen. Na de 2-2 tegen FC Dordrecht gaat het team van trainer Robert Molenaar op zoek naar een overwinning in Limburg. De gastheren lieten vorige verrassend een steek vallen, toen Jong PSV in blessuretijd in stadion ‘de Koel’ de overwinning stal: 1-2. Desondanks staat VVV op een keurige tweede plaats in de Jupiler League.

Veel spelers niet beschikbaar
Er zijn vrijdagavond veel spelers niet beschikbaar. VVV mist bijvoorbeeld Johnathan Opoku wegens een schorsing. Ook trainer Maurice Steijn zal niet op de bank zitten. De KNVB schorste Steijn naar aanleiding van een tv-interview waarin hij liet weten niet tevreden te zijn geweest over de arbitrage. Vito van Crooij is wel weer beschikbaar, net als nieuwkomer Boban Lazic die gehuurd wordt van PEC Zwolle. Bij FC Volendam is ook een rij spelers afwezig. Jermano Lo Fo Sang en Sofian Akouili zijn al een tijdje niet beschikbaar. Na de wedstrijd tegen FC Dordrecht kwamen daar Hobie Verhulst, Erik Schouten, Kees Kwakman en Soufiane Laghmouchi bij. Uitdaging genoeg dus voor de technische staf van FC Volendam.

Arbitrage
Jochem Kamphuis is de arbiter van dienst. De 29-jarige Kamphuis wordt geassisteerd door de heren Hubers en Weterings. Dit seizoen floot hij vier wedstrijden in de Jupiler League waarin hij liefst twintig gele kaarten trok. Beide teams had Kamphuis nog niet eerder onder zijn hoede dit seizoen. De wedstrijd begint vrijdagavond om 20:00 uur. Via ons Twitteraccount @fcvolendam kunt u de wedstrijd weer live volgen. Hashtag van de wedstrijd is #vvvvol. Volgende week speelt FC Volendam weer thuis. Dan is Fortuna Sittard de tegenstander.

 

VOORBESCHOUWING: VVV Venlo – FC Volendam

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

One thought on “VOORBESCHOUWING: VVV Venlo – FC Volendam

  • 29/01/2016 at 13:18
    Permalink

    jeroen heel veel succes vanavond ik ben er niet een beetje grieperig,maar ik laat wel wat kaarsjes branden.gr

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.