Trainingskamp Portugal Almuncil Dag 6

2013-01-12 Jeroen Verhoeven coacht op de training in PortugalZaterdag was de dag van de wedstrijd tegen Hannover 96. Daarom werd ’s ochtends maar licht getraind. Anouar Kali, Michael Zullo en Tommy Oar ontbraken met kleine blessures. Na een paar warmloopoefeningen hield de ploeg zich op het trainingsveld bezig met het afmaken op de goal.

Van links en recht kwamen vanaf de flanken voorzetten, waar de duo’s van aanvallers, middenvelders en verdedigers de kans kregen om te scoren. Uitblinker was Cedric van der Gun die, op de eerste twee ballen, na alles scoorde. Ook het middenveld-duo Ayoub en Teijsse maakte de prachtigste goals. Na een korte sprintoefening was de training klaar en ging de selectie terug naar het hotel om zich klaar te maken voor de wedstrijd tegen Hannover 96.

De wedstrijd 
Het duel werd gespeeld in het Complexo Desportivvo in Vila Real Santo Antonio, op ongeveer driekwartier rijden van het trainingscomplex. FC Utrecht speelde een boeiend duel. Beide ploegen wilden graag voetballen en zorgden voor een aantrekkelijke wedstrijd. FC Utrecht won het duel met 2-1 door doelpunten van Leon de Kogel en Edouard Duplan.

Verjaardag Heerings
Terug in het hotel vond het diner plaats. Dat werd afgesloten met het vieren van de verjaardag van Kai Heerings. De jonge verdediger, die onlangs zijn contract bij FC Utrecht verlengde, werd hartelijk toegezongen door zijn collega’s en de leden van de staf. Om het lichaam en ook de geest rust te geven, kregen de spelers de avond vrijaf. Zondag traint de selectie nog één keer, waarna het trainingskamp in de Portugese Algarve wordt afgesloten.

Tekst: FCutrecht.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.