Open Dag FC Utrecht op 20 juli 2014

Traditioneel wordt het nieuwe seizoen officieel afgetrapt op de FC Utrecht Open Dag. Zet de datum van dit grootse evenement vast in de agenda: zondag 20 juli! Plaats van handeling: Stadion Galgenwaard.

OPen dag FC Utrecht jeroen verhoevenTijdens deze dag wordt de selectie van FC Utrecht voor het seizoen 2014/2015 gepresenteerd aan het publiek. Tevens vinden in en rond Stadion Galgenwaard diverse aan FC Utrecht gerelateerde activiteiten plaats voor jong en oud. Binnenkort volgt meer informatie over deze activiteiten.

Altijd al op de foto willen gaan met je favoriete speler? Of ben je naarstig op zoek naar je ontbrekende handtekeningen? Zorg dan dat je niet op vakantie bent, zodat je deze dag niet mist.

20 Juli maak of houd je vrij voor de Open Dag van FC Utrecht!

Open Dag FC Utrecht op 20 juli 2014

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.