Trainingskamp FC Utrecht Dag 1 | FC Utrecht met 24-koppige selectie naar Benidorm (Spanje)

Met een 24-koppige selectie reist FC Utrecht woensdag ( vandaag) af naar Benidorm. Daar belegt de ploeg van trainer/coach Robby Alflen een zevendaags trainingskamp.

Naast twintig spelers uit de A-selectie van FC Utrecht, zijn ook de Jong FC Utrecht-spelers Sofyan Amrabat, Erwin de Groot en Jeff Hardeveld opgenomen in de kern die afreist naar Benidorm. Tot dat gezelschap behoort ook middenvelder Bart Ramselaar van FC Utrecht Onder 19.

Verdediger Michael Zullo vervolgt zijn revalidatie in Spanje, in tegenstelling tot spits Ruud Boymans. Hij werkt in Utrecht verder aan zijn herstel. Aanvaller Tommy Oar is vanwege deelname aan de Azië Cup met Australië niet van de partij in Spanje.

De selectie waarmee FC Utrecht naar Benidorm afreist:
Doelmannen: Robbin Ruiter, Jeroen Verhoeven.
Verdedigers: Mark van der Maarel, Ramon Leeuwin, Chris Kum, Gévero Markiet, Kai Heerings, Michael Zullo, Yannick Cortie, Timo Letschert, Jeff Hardeveld.
Middenvelders: Anouar Kali, Willem Janssen, Nacer Barazite, Mark Diemers, Yassin Ayoub, Erwin de Groot, Sofyan Amrabat, Bart Ramselaar.
Aanvallers: Edouard Duplan, Danny Verbeek, Kristoffer Peterson, Sébastien Haller, Rubio Rubin.

FC Utrecht doet van het trainingskamp in Spanje uitgebreid verslag. Elke dag wordt een interview en een dagverslag op deze website geplaatst, wordt er een item van FC Utrecht TV gepubliceerd en geeft de club een kijkje achter de schermen via TwitterFacebook en Instagram.

Trainingskamp FC Utrecht Dag 1 | FC Utrecht met 24-koppige selectie naar Benidorm (Spanje)

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.