MATCHDAY | FC Utrecht – Konyaspor

Nog geen 24 uur na afloop van de wedstrijd Sparta Nijkerk – FC Utrecht, binden de spelers van de Utrechters opnieuw de kicksen onder voor het spelen van een oefenduel. Op het terrein van SV Nieuw Utrecht neemt FC Utrecht het morgen (zondag) op tegen Konyaspor. Het treffen met de ploeg uit de Turkse Süperlig begint om 15.30 uur.

Zaterdagmiddag dikke zege
Zaterdagmiddag waren de Utrechters op Sportpark De Ebbenhorst heer en meester tegen Sparta Nijkerk. De Topklasser werd met 1-7 verslagen door de Eredivisionist. Met drie doelpunten was Nacer Barazite zaterdagmiddag de meest productieve Utrechter, op de voet gevolgd door Gévero Markiet, die twee goals maakte tegen de topamateurs. Ook Jens Toornstra en Yassin Ayoub vonden het net tegen de oranjehemden.

Konyaspor op dreef in Nederland
De reeks van uitslagen die Konyaspor tijdens zijn trainingskamp in Nederland tot nu toe boekte, is indrukwekkend. De groenwitten speelden gelijk tegen FC Twente (0-0) en versloegen Hoofdklasser AFC Arnhem (9-3) en de Eredivisionisten ADO Den Haag (4-0) en Heracles Almelo (2-1).

Bekende namen
Konyaspor beschikt over tal van spelers met een reputatie die reikt tot ver buiten de Turkse grenzen. Wat te denken van Angolees international Djalma, de Roemense goalgetters Ciprian Marica en Gabriel Torje, de Wit-Russische stylist Aleksandr Hleb en de Bulgaarse spits Dimitar Rangelov.

Live verslag via Twitter
Wie niet op de tribune zit of langs de lijn staat bij FC Utrecht – Konyaspor, kan voor een verslag van de wedstrijd terecht op Twitter. Via @fcutrechtmatch doet FC Utrecht live verslag van het treffen met de Turkse ploeg. Meepraten over de wedstrijd op Twitter? Gebruik dan #utrkon en #fcutrecht.

Informatie voor bezoekers
De wedstrijd FC Utrecht – Konyaspor wordt morgen (zondag) gespeeld op Sportpark Rijnvliet van SV Nieuw Utrecht en begint om 15.30 uur. SV Nieuw Utrecht verzorgt de kaartverkoop. De kassa’s gaan op de wedstrijddag open om 14.00 uur. Een kaartje kost voor kinderen tot en met 13 jaar 4 euro. De entree voor iedereen van 14 jaar en ouder bedraagt 8 euro.

 MATCHDAY | FC Utrecht – Konyaspor

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

One thought on “MATCHDAY | FC Utrecht – Konyaspor

  • 03/08/2014 at 10:40
    Permalink

    Laatste oefenwedstrijd 3-1 voor FCU laat het seizoen maar beginnen UuuuuUUUUuuu

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.