Keeper van Holbeach United maakt droomdoelpunt in FA cup

Holbeach United, een ploeg die uitkomt op het negende niveau in Engeland, stond tegen het drie klassen hoger spelende Worcester City  met 1-0 achter. De wedstrijd zat ver in blessuretijd, toen Holbeach United een laatste vrije trap kreeg. In een alles-of-nietspoging ging doelman Ricky Drury mee naar voren.

Met de gelijkmaker dwong de doelman een returnwedstrijd in Worcester af.

Het filmpje gaat momenteel de wereld over. Drury zelf is er behoorlijk van ondersteboven, zegt hij in een interview met de Britse voetbalbond FA, maar het is volgens hem nu ook weer niet zo uitzonderlijk dat hij als keeper de bal zo goed weet te raken.

Drury was eigenlijk altijd ook gewoon een middenvelder, eigenlijk. “De enige reden waarom ik op goal sta, is dat onze vorige keeper nooit kwam opdagen.”

Keeper van Holbeach United maakt droomdoelpunt in FA cup

Tekst: RTLNIEUWS

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.