Jeroen Verhoeven: ‘Ik houd niet eens van McDonald’s

Jeroen Verhoeven: ‘Ik houd niet eens van McDonald’s’

FC Volendam-keeper Jeroen Verhoeven is dit jaar uitgegroeid tot een cultfiguur aan de Volendamse Dijk. De wederopstanding van de gedoodverfde degradant is mede aan zijn handelen te danken. Toch wordt hij in de media en door supporters van met name de tegenstander afgerekend op zijn postuur. Dat deert hem niet, zegt hij in de nieuwe ELF Voetbal: “Bij Ajax zongen ze het pizzalied. Ik vind het alleen maar mooi, kan er van genieten. Als 50.000 man probeert jou van je stuk te brengen, doe je toch iets goed. Iedereen heeft zijn mening en dat mag in Nederland. Ze zingen niet dat ik dood hoef. Ik kan me er niet boos om maken. Ze kunnen beter over je lullen dan van je eten.”

Verhoeven heeft te maken met een ander verbrandingspatroon dan de meeste sporters: “Ik houd niet eens van de McDonald’s, vind het écht niet lekker. Wanneer ik voor het laatst een patatje gegeten heb? Op trainingskamp tijdens de winterstop. Ik let op mijn voeding. Ik weet dat ik niet veel pasta kan hebben en eet dat alleen voor de wedstrijd voor extra energie. Doordeweeks niet. Ik moet oppassen voor koolhydraten. Als ik zie wat sommige jongens uit mijn team allemaal eten… Ik kan dat niet, die hoeveelheden. Dat zal wel met mijn verbrandingspatroon te maken hebben.”

Bron: Elfvoetbal.nl


Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door kinderen met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.