Jeroen Verhoeven geeft @ntwoord

Jeroen Verhoeven geeft @ntwoord

Via een e-mail aan Ajax.nl konden supporters hun vraag inzenden aan Jeroen Verhoeven. De doelman vertelt onder meer over de verschillen tussen Ajax en FC Volendam en zijn favoriete trainingsoefening.

Heb je een lievelingsclub?
Jeffrey Janssen, Venray
,,Ik heb in de jeugd bij Ajax gevoetbald en bij FC Volendam heb ik zeven jaar gespeeld. Dat is machtig mooi.”

Hoe verliep de omschakeling van eerste doelman bij Volendam naar derde doelman bij Ajax?
Jordy Gundelach, Barneveld
,,Het is een grote omschakeling, want je speelt immers niet in het eerste elftal. In het begin ben ik geblesseerd geweest, dan weet je dat je terug moet komen. Ik had even tijd nodig om te wennen, maar ik heb me gelukkig snel aangepast.’’ Lachend: ,,ik ben ook dichterbij gaan werken. Voor mij is het eigenlijk alleen maar een positieve ervaring.’’

Volg je je oude ploeg Volendam nog?
Niels Kock, Ulft
,,Ja, ik volg het op de voet en ik spreek ook nog veel jongens. Als je daar zo lang hebt gevoetbald en je carrière bent begonnen, is het altijd leuk om contact te houden.’’

Bij welke vereniging ben je begonnen met voetballen?
Nordin Hageman, Didam
,,Bij BFC in Bussum.’’

Vind je het moeilijk om op de tribune te zitten?
Tim Lansink, Eibergen
,,Het is anders, maar het is een keuze die ik heb gemaakt. Mijn tijd komt nog wel. Daar wacht ik op.’’

Heb je een voorbeeld in de voetballerij?
Rene van Vliet, Nijmegen
,,Ik heb nooit een voorbeeld gehad. Ik vond overigens Peter Schmeichel bij Manchester United een machtige keeper.’’

Hoe vind je de sfeer in de Arena?
Gijs Braakhuis, Oldenzaal
,,Als we winnen is de sfeer goed, als we verliezen worden we uitgefloten.’’

Welke oefeningen doe je het meest op een training? En welke vind je het leukst?
Danny Binnendijk, Bodegraven
,,We trainen veel met keeperstrainer Carlo l’Ami op onze trap- en voorzettechniek. Meer dan bij Volendam. Ook trainen we veel ons voetenwerk en springtechnieken. Wat ik het leukst vind om te doen is het spelen van partijen.’’

Jeroen verhoeven beantwoord vraag bij kidsclub persconferentieHeb je veel moeite gehad met het niveauverschil?
Jeffrey Elsemulder, Amsterdam
,,Het niveau is natuurlijk hoger, maar ik heb er hopelijk niet zoveel last van. Mijn taak is ballen tegenhouden en dat probeer ik zo goed mogelijk te doen. Je moet altijd geconcentreerd en scherp zijn.’’

Heb je nog andere hobby’s naast voetbal?
Dirk Jan van Lonkhuyzen, Randwijk
,,Eigenlijk niet. Mijn zusje voetbalt bij BFC en daar kijk ik zo vaak als ik kan. Vroeger ging ik wel eens varen met de boot van mijn ouders, maar dat zit er qua tijd niet meer in.’’

Met wie ga je het meest om bij Ajax?
Stefan Polic, Elst
,,Ik trek veel met de keepers op, omdat ik vaak met ze train. Daarnaast heb ik ook veel contact met Rob Wielaert en Rasmus Lindgren.’’

Wat voor advies zou je opkomende keepers willen geven?
Ajax.nl
,,Ballen tegenhouden. Zo simpel is het. Je ziet vaak verschillende stijlen bij keepers, maar uiteindelijk gaat het maar om een ding: ballen tegenhouden.’’

Jeroen Verhoeven geeft @ntwoord

Foto: Ajax.nl
Tekst: Ajax.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.