Jeroen Verhoeven: “Elke club mag me bellen”

jeroen verhoeven toont schaalAMSTERDAM: Doelman Jeroen Verhoeven zit nog altijd zonder club sinds zijn contract bij Ajax aan het eind van het afgelopen seizoen niet verlengd werd. De oud-doelman van FC Volendam en Ajax traint sinds het begin van het seizoen mee bij FC Utrecht om zijn conditie op peil te houden.

Tot een contract is het (nog) niet gekomen bij de club uit de domstad. Zorgen maakt de doelman zich niet. “Het is nog rustig op de transfermarkt, er is nog niet veel gebeurd. Er zijn wel clubs geweest, maar hun ambities strookten niet met mijn persoonlijke ambities.”

Naast zijn keepers kwaliteiten denkt Verhoeven ook met zijn ervaring van waarde te kunnen zijn. “Als ik de spelers in de eredivisie bekijk, valt het met op dat de gemiddelde leeftijd zo laag is en dat er veel onervaren jongens rondlopen.Ik denk dat ik voor de nodige ervaring in een selectie kan zorgen”
Ook een terugkeer naar zijn oude liefde FC Volendam behoort voor de Bussumer tot de mogelijkheden. “Ik heb geen contact met ze, maar ik sta voor alles open.”

Twitter: @verhoevenjeroen

Link: RTVNH.nl
Link: Voetbalzone.nl

Bron: RTVNH.nl
Foto: Bob Awick

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.