Ajax vliegt naar Brazilië

Brazilie-vlagAjax is zondagochtend veilig aangekomen in Brazilië. Na een reis van ruim zestien uur, inclusief tussenstop op de Kaapverdische Eilanden, landde de Airbus a-319 met een uur vertraging op de luchthaven van São Paulo. Om 10:10 uur lokale tijd (in São Paulo is het drie uur vroeger dan in Nederland) stapten de Ajacieden het vliegtuig uit. Ajax blijft een week in Brazilië en speelt zaterdag een oefenwedstrijd tegen Palmeiras.
De vlucht van Schiphol-Oost naar São Paulo had wel iets weg van een voetbalwedstrijd. De reis bestond uit twee helften, met een (tank)pauze op Sal Island (Kaapverdië). Met een volle tank stak het vliegtuig vervolgens de oceaan over richting het land van de vijfvoudig wereldkampioen.

De 25-koppige selectie, met onder anderen de jongelingen Ouasim Bouy, Davy Klaassen, Ruben Ligeon en Ricardo van Rhijn aan boord, bereidt zich in Zuid-Amerika voor op de tweede seizoenshelft. Naast trainingen en de oefenwedstrijd tegen Palmeiras staan er ook een aantal activiteiten met hoofdsponsor AEGON op het programma.
Ajax vliegt naar Brazilië

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.