FANTASTISCH VOETBALFEEST bij VV DZS

Jeroen Verhoeven, de voormalige Volendam en Ajax-keeper, was er voor de finale van de penaltykoning. Nadat de DZS 1-keepers Timo Verkroost en Patrick Sombroek zich de hele dag in het zweet hadden gewerkt tijdens de voorrondes. Vanuit elke leeftijdscategorie mochten de 2 beste penaltykillers de bal op de stip leggen. Tot Uiteindelijk wist de 7-jarige Romi Beets Jeroen Verhoeven het vaakst te passeren en werd gekroond tot Penaltykoningin van DZS. En wie de € 50 van de lat schoot? Dat was Sonny van den Berge.

 

 

 

 

FANTASTISCH VOETBALFEEST bij VV DZS

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.