Doelmannen FC Utrecht lossen belofte in en geven keepers clinic

jeroen verhoeven 29-08-2013 Doelmannen FC Utrecht lossen belofte in en geven keepers clinic3Woensdagmiddag vond op Sportcomplex Zoudenbalch een keepersclinic plaats voor een dertiental kinderen. Dit naar aanleiding van een belofte die Robbin Ruiter en Jeroen Verhoeven gemaakt hebben op de open dag van FC Utrecht.

Op de open dag van FC Utrecht werden beide spelers onder luid gejuich begroet door tal van kinderen. Hierop vroeg presentator René van den Berg of er jeugdige keepers aanwezig waren en of zij graag een keepersclinic zouden krijgen van beide doelmannen. Dertien kinderen beklommen het podium waarna een afspraak werd gemaakt voor een clinic onder leiding van beide keepers.

Zo gezegd, zo gedaan. Woensdagmiddag vond de clinic plaats. Naast Robbin Ruiter en Jeroen Verhoeven toonden Jong FC Utrecht-keeper Mike Havekotte en keeperstrainer Stefan Postma zich bereid om te assisteren bij de clinic.

jeroen verhoeven 29-08-2013 Doelmannen FC Utrecht lossen belofte in en geven keepers clinic6

 

 

Onder het toeziend oog van ouders, broers, zussen en buurkinderen kregen de jonge keepers een uur durende keeperstraining voorgeschoteld. Hierin kwamen alle aspecten van een ‘echte’ keeperstraining aan de orde zoals het positioneren op de doellijn en het duiken.

De kinderen vonden de keeperstraining leuk en leerzaam tegelijk. Achteraf bleek dat één jongen had meegedaan die eigenlijk veldspeler was. Na de clinic gaf hij aan serieus te overwegen om keeper te worden.

Tekst: FCUtrecht.nl

 

 

 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.