Aflopend contract formeel opgezegd

Gisteren is mijn aflopend contract door FC Utrecht formeel opgezegd. Dat betekent dat ik transfervrij ben voor het aankomende seizoen.

In de collectieve arbeidsovereenkomsten van betaald voetballers is opgenomen dat verlengde arbeidscontracten voor bepaalde tijd die aflopen, vóór 1 april formeel opgezegd moeten worden, om te voorkomen dat een contract onder dezelfde voorwaarden automatisch met een jaar verlengd wordt.

Mijn belangen worden behartigd in het kader van arbeidsovereenkomsten of transfers.
door Mr. Jan Kabalt (Advocaat)

jeroen verhoeven scoort tegen almere city met FC Utrecht.

Aflopend contract formeel opgezeg

 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

One thought on “Aflopend contract formeel opgezegd

 • 31/03/2015 at 21:32
  Permalink

  Beste Jeroen.

  Jammer dat je weg moet bij Utrecht mischien ergens nog als eerste keeper aan de sslag? Of gewoon lekker nog 2jaartjes je zakken vullen want dat heb je verdiend.

  Gr een Ajacied die blij is dat jij kampioen ben geworden met de mooiste club van Nederland

  Tot zondag. En vergeet t uitvak niet

  X
  X
  X

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.