Jeroen Verhoeven in VI-Elftal van de Maand Maart

jeroen verhoeven in het team van de weekFeyenoord is met drie man het best vertegenwoordigd in het VI’s Elftal van de Maand maart. FC Volendam-keeper Jeroen Verhoeven werd gekozen tot de beste keeper.

In totaal namen precies dertigduizend bezoekers de moeite hun favoriete elftal samen te stellen. Van de te vergeven posities was die van Maarten Martens als linkermiddenvelder het minst omstreden. De Belgische international van AZ had met ruim 22 duizend stemmen niets te duchten van Kevin Strootman (Sparta) en Joep van den Ouweland (De Graafschap).

De strijd om de plaats onder de lat was bijzonder spannend, met Verhoeven als uiteindelijke winnaar. De keeper van FC Volendam troefde met een verschil van maar 755 stemmen zijn De Graafschap-collega Erik Heijblok af. Drie Feyenoorders kregen een plaats in het Elftal van de Maand. Naast Georginio Wijnaldum behaalden de verdedigers Theo Lucius en André Bahia voldoende stemmen voor een uitverkiezing.

Het middenveld heeft een duidelijke Alkmaarse signatuur. Naast Martens troefde Stijn Schaars de concurrentie met duidelijke cijfers af. Trainer Louis van Gaal maakte in maart meer indruk dan de andere genomineerden Frans Adelaar en Trond Sollied. Moussa Dembélé kwam ruim duizend stemmen tekort om Ibrahim Afellay voorbij te streven en het Alkmaarse smaldeel te vergroten. Ook AZ-back Kew Jaliens haalde de laatste schifting niet.

Bron: Vi.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.