Sinterklaas bezoekt FC Utrecht spelers op Sportpark Zouldenbalch

Sinterklaas bezoekt FC UtrechtDe selectie en de technische en medische staf hebben onverwachts hoog bezoek gekregen. Ondanks de storm wilde Sinterklaas niet stilletjes voorbijgaan aan de selectie die trainde op Sportcomplex Zoudenbalch. Na enkele hartelijke woorden voor de trainers was er ook een pittiger gesprek met de Yoshiaki Takagi. Gezien de actie van Zwarte Piet lijkt de inzet van de Japanner voor de komende tijd een vraagteken. Uiteraard stak de goedheiligman ook de geblesseerde Willem Janssen een hart onder de riem.

 

 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.