Fantastische dag voor G-sporters

2012-04-03 Jarek en Jeroen VerhoevenSteun net als AEGON en Ajax Fonds Gehandicaptensport. Stort een bijdrage op Gironummer 5855. Of sms SPORT naar 4333 voor een eenmalige bijdrage van 2 euro. Je kunt ook online doneren via de website van Fonds Gehandicaptensport (www.fondsgehandicaptensport.nl).

Voorafgaand aan de wedstrijd van zondag kregen de 75 G-voetballers een clinic van Ajax jeugdtrainers. Na de clinic bezochten alle teams de wedstrijd Ajax-Heracles Almelo in de ArenA. Het beste team beleefde in de rust een onvergetelijk moment als ze in een volle ArenA shoot outs mochten doen op de keepers van Ajax A1. Alle G-teams die zich ingeschreven hebben voor deze actie, krijgen een Ajax pakket, samengesteld door AEGON en adidas met Ajax-sjaals en adidas-hesjes. Want in de G-sport is iedereen een winnaar.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.