ASV De Dijk – HSC’21 (1-0) 2-0

ASV De Dijk neemt afstand van concurrentie

ASV De Dijk won in de Derde Divisie met 2-0 van HSC ’21. Beide doelpunten kwamen op naam van Dennis Kaars. Deze super spits brengt daarmee zijn totaal op 17 treffers en dat in slechts 8 wedstrijden.

Het was wat betreft het weer slecht gesteld. Toch zat de tribune vol met fans van de trotse fusieclub. Die zagen dat De Dijk een goede eerste helft speelde. En er waren al snel kansen om de score te openen. Na 21 minuten kon Kaars de eerste treffer van de middag scoren.
Voor doelman Jeroen Verhoeven werd het een rustige eerste helft, hij moest slechts twee keer ingrijpen. Met iets meer geluk was het duel voor de pauze al beslist geweest.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ook in het tweede bedrijf zag het publiek dat de thuisploeg veel sterker was. Het lukte echter maar niet om te scoren en dan blijft het toch gevaarlijk.
Zes minuten voor tijd kon Kaars de bevrijdende tweede treffer scoren. De Dijk was drie punten rijker en had geen seconde het idee gehad dat het vandaag punten zou kunnen verspelen.

Kaars wordt door al zijn treffers steeds bekender in de voetbalsport. De aanvragen voor interviews en andere media aandacht zal zeer toenemen. De fans lopen terecht met hem weg. De 28-jarige student is bezig met een wel heel bijzonder seizoen.

Concurrent Be Quick verloor met ruime cijfers en daardoor kon het team van trainer Jochem Twisker ruimer afstand nemen.

Na acht duels heeft De Dijk 22 punten uit 8 duels. Be Quick, Quick ’20 en OFC staan op 16. Wel heeft eerst genoemde club een duel minder gespeeld.

De Dijk moet het op zondag om 14 uur opnemen tegen Juliana ’31. Het moeten tegen dit laag geplaatste team mogelijk om wederom voor eigen publiek de volle winst te pakken.

Een middag bij De Dijk is altijd MEER dan gezellig.

Verslag ASV De Dijk: Bert van Galen
Foto’s: H. Oedekerk

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.