JVC Cuijk – ASV De Dijk (1-2) 2-3

ASV De Dijk heeft haar eerste duel in de Derde divisie spectaculair met 2-3 van Cuijk gewonnen. Dennis Kaars scoorde in de 95e minuut zijn derde en winnende treffer. Het team van trainer Jochem Twisker moest het opnemen tegen een ploeg die door verschillende kenners vooraf is bestempeld als een van de kanshebbers voor de titel.  Al na twee minuten kon Maletic de openingstreffer scoren. De Dijk schrok hier niet van en ging uitstekend spelen.
Oud Ajax doelman Jeroen Verhoeven stond goed te keepen en maakte een prima indruk. Er kwamen kansen voor De Dijk echter de thuisploeg hield nog even stand. Na een goede voorzet van Achmed Ahahaoui kon Kaars de gelijkmaker scoren. Niet veel later kon Tony Tol ( afkomstig van IJsselmeervogels) de bal goed voorgeven en opnieuw was Kaars doeltreffend.

Na de pauze ging de thuisploeg anders spelen en kon het team van Twisker minder overtuigen.
In de 91e minuut werd het nog gelijk. En toen iedereen eigenlijk zich al had verzoend met die stand kon Tim Ruder de bal nog scherp voor geven en was het wederom Kaars die zijn grote klasse liet zien. De Dijk kon met een super gevoel naar huis terug.

Twisker: ,Cuijk mag dan door de kenners als favoriet zijn ingeschat , ik heb dat vandaag niet gezien. Over ons spel in de eerste helft ben ik zeer tevreden. In de tweede helft was ons niveau minder. De drie punten smaken natuurlijk uitstekend.’

ASV De Dijk speelt zondag 21 augustus thuis tegen OFC.