Video en Wedstrijd verslag: Excelsior Maasluis – ASV De Dijk (1-1) 2-1

Slecht ASV De Dijk ten onder bij Excelsior Maassluis

In de Tweede Divisie heeft De Dijk geen vervolg kunnen geven aan de zege van vorige week tegen Barendrecht. De ploeg van Jochem Twisker verloor met 2-1 van Excelsior Maassluis en zag in de slotfase ook nog twee spelers (Tayeb en El Aamrani) de rode kaart krijgen.

“Het was slecht. Meer dan slecht zelfs”, zei trainer Jochem Twisker na de vijfde nederlaag van het seizoen. “Van beide kanten trouwens. Het was een wedstrijd die Tweede Divisie onwaardig was. Misschien niet eens Derde Divisie-waardig.”

De Dijk trad aan zonder de geschorste Frank Schilder. Hij zat de eerste van zijn zes wedstrijden schorsing uit, maar mag woensdag wel spelen tegen Ajax. Daar tegenover stond de van een schorsing teruggekeerde Nick Kuipers. Ahahaoui, Wiltenburg en Zwarthoed zijn nog steeds geblesseerd.

Na 27 minuten was de uit zijn doel gekomen Jeroen Verhoeven kansloos op de lob van Jeremy Moreno, maar nog rust rust was de opgelopen achterstand hersteld door een treffer van Nabil el Gourari. Vlak na rust leek een nieuwe achterstand in de maak. Kevin Dercks schoot een strafschop echter hoog over. Toch viel niet veel later de winnende treffer. Verhoeven keerde eerst nog een inzet van Kleijweg, maar was vervolgens kansloos op de rebound van verdediger Daan Smith (1-2).

In de slotfase raakte De Dijk nog twee man kwijt. Eerst kreeg Tayeb onterecht de rode kaart van scheidsrechter Blank wegens een duw tegen Walter Bennett nadat er een overtreding op hem gemaakt was. In de blessuretijd mocht ook El Aamrani naar de kleedkamer wegens een tweede gele kaart.

Twisker: “Ik denk niet dat die jongens al met het duel tegen Ajax bezig waren. Ik heb er de afgelopen dagen niemand over gehoord. Dat zal vanaf morgen wel gaan leven. We zijn gewoon te wisselvallig dit seizoen.”

Bron: Amsterdamsche Voetbal


Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wil je ons helpen met onze onderneming te starten?
Alle ideeën en suggesties zijn meer dan welkom!!!

Stuur of schrijf ons een bericht.

Meer informatie over de jongeren die bij ons gaan werken/stage lopen?!

Super leuk dat u meer wilt weten over de jongeren die bij ons in indoorspeeltuin Plezier Werken?

Bekijk dan: http://indoorspeeltuinplezier.nl/meer-weten-jongeren-doordeweeks-indoorspeeltuin-plezier-werken/

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *